DOLAR

32,3951$% -0.09

EURO

34,6551% -0.47

GRAM ALTIN

2.393,97%-1,67

BİTCOİN

1971603฿%-3.37103

ETHEREUM

97120Ξ%-5.8105

RİPPLE

16.08%-3.12606

a
X

AVRUPA BİRLİĞİ TÜRKİYE DELEGASYONU BAŞKANI BÜYÜKELÇİ NİKOLAUS MEYER-LANDRUT, DENİZLİ SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ!

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Denizli’ye gelen Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut ve beraberindeki heyet, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyarette Sağlık Bakanlığı ve Avrupa Birliği tarafından Türkiye’de göçmen sağlığı hizmetlerinin desteklenmesi (SIHHAT) projesi kapsamında Denizli’de yürütülen sağlık hizmetleri değerlendirildi ve proje kapsamında Denizli İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis edilen  4 adet ambulans da incelemelerde bulunuldu. Daha sonra Deliktaş Göçmen Sağlığı Merkezi’ne geçen Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut göçmen sağlığı merkezinde yürütülen sağlık çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Merkezde  görev yapan sağlık çalışanlarıyla ve merkezden faydalanan göçmenlerle sohbet etti.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut’a ziyaretleri sırasında Halk Sağlığı Genel Müdür Yardımcısı Uz. Dr. Muhammet Çömçe, Sağlık Bakanlığı Avrupa Birliği Dairesi Başkanı Azmi Eken, Göç Sağlığı Daire Başkanı Dr. Kanuni Keklik, Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü Proje Direktörü İnanç Söğüt, Saha Gözlemcisi Prof. Dr. Melikşah Ertem ve Denizli İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Berna Öztürk eşlik etti.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Son dakika! Belediye Başkanı koronavirüse yakalandı!

HIZLI YORUM YAP

r