43,5251$% 0.04
51,6134€% -0.01
6.334,12%-6,67
฿%
Ξ%
%
Edinilen bilgilere göre 2014 – 2019 yılları arasında Denizli’nin Çameli İlçesi Kocaova Mahallesi’nde muhtarlık yapan Necati Can geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanarak evinde karantina altına alındı.
Evde fenalaşmasının ardından hastaneye kaldırılan Necati Can hastanede tedavi altına alındı. Ancak fenalaştığı sırada doktorlar tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden eski muhtar Necati Can’ın cenazesi kılanacak olan öğle namazı sonrasında Kocaova Mahalle Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.
Vefat eden eski muhtar için taziye mesajı yayımlayan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ”Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Kocaova Mahallemizin Önceki Dönem Muhtarlarından Necati Can’ın vefatını üzüntüyle öğrendim Merhum Muhtarımızla 2014 -2019 yılları arasında birlikte çalışmıştık, seçilmiş tüm muhtarlarımız gibi mahallesine hizmet etmek için gece gündüz çalışan çok çalışkan, beyefendi bir muhtar arkadaşımızdı. Bu vefat haberi bizleri çok üzdü. Kendisine bir kez daha Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Başta ailesine, mahalle muhtarlarına ve Kocaova Mahallesi sakinlerine başsağlığı dileyen Başkan Arslan “Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Kendisini çalışkanlığı ve hizmetleri ile her daim hatırlayacağız” dedi.
Denizlili mahkum Antalya’da intihar etti!
1
DENİZLİ’DE İNTİHAR
27405 kez okundu
2
DENİZLİ’Yİ ÜZEN OLAYIN GERÇEK SEBEBİ ANLAŞILDI
20075 kez okundu
3
Denizli’de terörle mücadele devam ediyor!
7183 kez okundu
4
Testi Pozitif Çıkan Vatandaş Çınar Meydanında Gezerken Yakalandı
4906 kez okundu
5
UÇAKLA GELEN 13 KİŞİ KARANTİNAYA ALINDI
4683 kez okundu
Babadağ eski CHP ilçe başkanı hayatını kaybetti!
Denizli’de feci kaza! Takla atan araç hurdaya döndü!
Çikolataya zam! Bayram şekerleri cep yakacak!
Denizli’ye nisan yağmuru geliyor!
Denizli’de göle düşen araç uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı!
Denizli’de feci kaza! Takla atan araç içindeki iki kişi yaralandı!
Buldan’da kaçak balıkçılar, yakalanacağını anlayınca malzemeleri bırakıp kaçtılar!
Denizli’nin Yerel Seçim Sonuçları!
Denizli’de hatalı sollama bir kuryeyi hayattan kopardı!
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”