DOLAR

32,4170$% -0.02

EURO

34,7970% -0.16

GRAM ALTIN

2.432,97%-0,07

BİTCOİN

฿%

ETHEREUM

Ξ%

RİPPLE

%

a
X

Karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı adam kaza kurbanı oldu!

Denizli'nin Honaz İlçesi'nde meydana gelen olayda ekmek almak için evinden çıkan adam bisikletiyle anayoldan karşıdan karşıya geçmeye çalışırken aracın çarpması sonucunda olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay Denizli’nin Honaz İlçesi Kocabaş Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre evinden ekmek almak için yola çıkan 55 yaşında ki Orhan Atmaca 2 kilometre ileride bulunan fırından 7 adet ekmek alarak evine dönmek için bisikletiyle yola çıktı. 

Bisikletiyle seyir halinde ilerlemekte olan Atmaca anayoldan karşıdan karşıya geçmek için bisikletini eline alarak anayola çıktı. Bu sırada anayolda işine gitmek için seyir halinde ilerlemekte olan 28 yaşında ki Ö.Ç. bisikletiyle karşıdan karşıya geçmeye çalışan Orhan Atmaca’ya çarptı. 

Çarpmanın etkisiyle birlikte yaklaşık olarak 100 metre savrulan Atmaca’nın yardımına çevrede ki vatandaşlar koştu ve durumu 112 ekiplerine haber verdi. Gelen ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucunda talihsiz adamın hayatını kaybettiği belirlendi. 

Olay yerine gelen inceleme ekipleri tarafından yapılan inceleme sonrasında Orhan Atmaca’nın cansız bedeni morga kaldırıldı ve meydana gelen olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Denizli’de mermer fabrikası alev alev yandı!

HIZLI YORUM YAP

r