HABER GÖNDER
Edinilen bilgiye göre yangın Denizli’nin Babadağ İlçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi’nde henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı meydana geldi. Evden çıkan dumanları fark eden vatandaşlar durumu hemen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine durumu bildirdi
Kısa sürede olay yerine ulaşan Sarayköy ve Babadağ şubesi ekipleri geldiğinde yangın diğer iki eve daha sıçradı, diğer evlere sıçramadan kontrol altına alınan yangında belediye otelinde de maddi hasar meydana geldi. Yangında herhangi bir can kaybı yaşanmadı. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
SARAYKÖY’DE TRAFİK KAZASI: 1 YARALI
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
VAKA
İYİLEŞME
ÖLÜM
AKTİF VAKA
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Zaten üye misiniz ? Buraya tıklayarak Üye girişi sağlayabilirsiniz.
Henüz üye değil misiniz ? Buraya tıklayarak Üye olabilirsiniz.