19,0540$% 0.13
20,5095€% -0.63
1.211,44%-0,66
527125฿%0.17041
33588Ξ%0.38587
8.78%2.5056
Edinilen bilgilere göre Denizli’nin Çameli İlçesi Çamlıbel Mahallesi’nde tekstil işçisi Zülfikar Aydınhan tüfekle kendini vurarak intihar etti.
Tekstil işçisi Aydınhan, akşam saatlerinde eve geldi ve kimsenin olmadığı bir anda tüfekle intihar etti. Aydınhan’ın cansız bedenini eve gelen komşuları buldu. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı incelemenin ardından genç adamın hayatını kaybettiğini belirledi.
Zülfikar Aydınhan’ın bir süre önce eşinden boşandığı ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi. Aydınhan’ın cansız bedeni otopsisi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İşlenen cinayetin katil zanlısı çok geçmeden yakalandı!
Sarayköylü siyasetçi CHP Denizli Milletvekili Aday Adayı Mehmet Efe sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti!
Denizli’de kontrolden çıkan otomobil kaza yaptı, araç hurdaya döndü!
Denizli merkezli 7 ilde düzenlenen terör operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı!
Meteoroloji uyardı, Denizli’de havalar soğuyacak kar yağacak!
Beyin kanaması geçiren Denizlili Doç. Dr. hayatını kaybetti!
Denizli’de AVM’de intihar, talihsiz adam feci şekilde can verdi!
Denizli Sarayköy’de söz verilen mesire alanı için bekleyiş sürüyor!
Denizli’de hafif ticari araç alevlere telim oldu, kullanılamaz hale geldi!
“TARIM VE ORMAN YAŞAM KAYNAĞIMIZ”
Denizli’ye Avusturalya’dan gelen gurbetçinin gizemli ölümü!