28,9208$% 0.08
31,4850€% -0.1
1.924,02%1,84
1137349฿%1.42752
62308Ξ%3.00316
17.88%0.71997
Denizli’nin Çivril İlçesinde gerçekleşen talihsiz olayda 65 yaşındaki İ.K. 39 yaşındaki oğlunu evlendirmek için aracı olarak bulduğu ailenin tuzağına düştü.
Özbekistan uyruklu bir gelin adayı ile oğlunu evlendirmek isteyen talihsiz baba gelinin gelebilmesi için 2 bin dolar gerekli olduğunu söyleyen aracı aileye istenilen parayı vererek beklemeye başladı. Sağlık sorunları nedeniyle gelinin gelemeyeceği farklı bir kızın gelebilmesi için yeniden 2 bin dolar daha gerekli olduğu söylenen yaşlı adam oğlunun evlilik hayali ile yeniden istenilen parayı aracı aileye verdi.
Bir süre sonra Burdur’a gelen özbek asıllı kız ile oğluna nikah yapan ve sonrasında Denizli’de evlerinde bırakarak oğluna yuva kurduğunu düşünen baba bir şok daha yaşadı.
Nikahdan hemen sonraki gün oğlunun işe gitmesi sonrası evden telefonu da alarak giden özbek asıllı kadın bir daha geri dönmeyince dolandırıldığın anlayan İ.K. savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Talihsiz baba, kendilerini dolandırdılarını iddia ettiği gelin adayı ile oğlunu boşayabilmek için yasal işlemleri başlattı.
(Yeşil Çivril Gazetesi)
Denizlililer sağanak yağışa dikkat! Meteoroloji uyardı gün ve saat verdi!
Sokak orasında ölen Afgan gencin cinayet perdesi aralandı! Sebep Kıkskançlık!
Denizli bahardan kalma hafta sonu yaşayacak! Termometreler 22 derecelere tırmanacak!
Feci kazada hurdaya dönen otomobil sürücüsü yaralı kurtarıldı!
Eş zamanlı dev akaryakıt operasyonu! Listede Denizli’de var!
Denizli’de kendini sokağa atan yaralıyı kimse almadı, genç adam sokak ortasında can verdi!
Büyükşehir engelli can dostlara da umut oluyor
Denizli Tavas’ta kaybolan yaşlı kadın akaryakıt istasyonunda bulundu!
Denizli Sallanıyor! 2 saatte 3 kez deprem oldu!
Talihsiz adam yardım istedi fakat geç kaldı! Sağlık ekipleri cansız bedenini buldu!
Sarayköy’de acı olay! Genç anne kalp krizine yenik düştü!