DOLAR

32,9949$% -0.11

EURO

35,8195% -0.26

GRAM ALTIN

2.528,01%0,83

BİTCOİN

฿%

ETHEREUM

Ξ%

RİPPLE

%

a
X

Denizli Emniyet’i Kaçakçılara göz açtırmıyor!

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamalara göre mayıs ayı boyunca gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde,Denizli genelinde “Tütün ve Tütün Mamulleri ve Alkollü İçki Kaçakçılığı suçunun önlenmesi amacıyla ve her türlü kaçak ürün satışının engellenmesine yönelik gerçekleştirilen (3) ayrı operasyonda, (4) şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yakalanan (4) şüpheli şahıs hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçu kapsamında adli işlem yapılmıştır.

Yapılan operasyon ve aramalarda;

– 15.400 adet makaron,

            – 4.511 adet sigara sarma kağıdı,

– 140 litre etil alkol ele geçirilmiştir.

Denizli genelinde “Emtia Kaçakçılığı” suçunun önlenmesi amacıyla ve her türlü kaçak ürün satışının engellenmesine yönelik gerçekleştirilen operasyonda ise , (1) şüpheli şahıs yakalanmıştır. Yakalanan (1) şüpheli şahıs hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçu kapsamında adli işlem yapılmıştır.

Yapılan operasyon ve aramalarda;

-1.436 adet cinsel içerikli ilaç,

 -15 adet elektronik sigaraele geçirilmiştir.

Geçtiğimiz ay boyunca yapılan çalışmalar neticesinde, ilimiz genelinde kaçakçılık konuları ile ilgili olarak hakkında yakalama emri bulunan ve aranan şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında;

Nitelikli Dolandırıcılık suçundan haklarında 7yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ve 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan toplam (2) şahıs yakalanmış, çıkarıldı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Denizli Emniyet’inde başarılı terör operasyonu!

HIZLI YORUM YAP

r