42,5655$% 0.08
49,7363€% 0.29
5.765,51%0,35
3885325฿%2.0175
133142Ξ%2.8216
88.44%1.46034
İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık saha çalışmalarını sürdürüyor. Yaptığı ziyaretler ile esnaflar ve vatandaşlarla görüşen Akışık Denizli’nin sorunlarının içinde gördüğü Balık Hali’ne dikkat çekti. Balık halindeki kalabalık ve keşmekeşe dikkat çeken Akışık, “Balık yiyelim sağlıklı olalım derken, sağlığımızdan olacağız” diye konuştu.
İYİ Parti Denizli İl Başkanı tüm Türkiye’yi etkisi altına alan koronavirüs pandemisi süresince yaptığı çalışmalar ile vatandaşları sahada ziyaret etmeye devam ediyor. Önce Çatalçeşme’de işyeri yanan bir esnafı ziyaret eden ve geçmiş olsun temennisinde bulunan Akışık, ardından saha gezilerini Balık Hali ziyaretiyle sürdürdü.
Balık Hali ziyaretinde karşılaştığı insan kalabalığı ve keşmekeşliğe dikkat çeken Akışık, “Yaklaşık 1 milyon insanın yaşadığı Denizli’de Balık Hali’nin böylesine ufak ve köhne bir yerde olması şehrimize yakışmıyor. Hele ki tüm Dünya’yı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi her gün artarak devam ederken, halin bulunduğu bölgenin kalabalık olması hastalığa resmen davetiye çıkarıyor. İnsanlar içiçe, trafik durma noktasına gelmiş, günlük gelen taze balığın aktarımı esnasında oluşan yoğunluk derken liste uzayıp gidiyor.
Denizli’ye ve Denizlililere yakışmayan görüntüler bunlar. Önce sağlık diyoruz ama balık almak için gittiğimiz balık halinde sağlığımızdan oluyoruz.” açıklamasını yaptı.
TARİHİ VE YERİ AÇIKLANDI
1
Okulum temiz belgelendirmesinde yüzde 100 başarıyı sağladı!
5924 kez okundu
2
SARAYKÖYSPOR FORMASINI GİYEREK POZ VERDİ
4445 kez okundu
3
Büyükşehir, Denizli’yi bayraklar ile donattı
4015 kez okundu
4
Kemal Sunal demişti ”Zama zam, zamlara zam” Benzine yine zam!
3761 kez okundu
Babadağ eski CHP ilçe başkanı hayatını kaybetti!
Denizli’de feci kaza! Takla atan araç hurdaya döndü!
Çikolataya zam! Bayram şekerleri cep yakacak!
Denizli’ye nisan yağmuru geliyor!
Denizli’de göle düşen araç uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı!
Denizli’de feci kaza! Takla atan araç içindeki iki kişi yaralandı!
Buldan’da kaçak balıkçılar, yakalanacağını anlayınca malzemeleri bırakıp kaçtılar!
Denizli’nin Yerel Seçim Sonuçları!
Denizli’de hatalı sollama bir kuryeyi hayattan kopardı!
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”