42,5855$% -0.06
49,6017€% -0.06
5.760,65%-0,11
฿%
Ξ%
%
çişleri Bakanlığımızın talimatları doğrultusunda trafik kazalarını ve bu kazalarda yaşanan can kayıplarını ile yaralanmaları en az seviyeye indirmek, sürücüler üzerinde algılanan “yakalanma riski duygusu”nu en üst seviyeye çıkarmak ve sürücü davranışlarını olumlu yönde değiştirmek maksadıyla Jandarma Genel Komutanlığı tarafından helikopter ile trafik denetimi planlanmıştır.
Ülkemiz genelinde yürütülen ve 2018 yılında da icra edilen helikopter ile trafik denetimi önümüzdeki aylarda da devam edecektir. Helikopterin yanı sıra Jandarma tarafından drone ile de havadan trafik denetimleri aralıksız sürdürülmektedir.
İlimizde ana arterler üzerinde helikopter ile trafik denetimi Valimiz Sayın Ali Fuat Atik, Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Emniyet Müdürü Kenan Yıldız, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Veysel Yanık’ın katılımı ile gerçekleştirilmiştir.
Ekonominin Kahramanları Alkışı Hak Etti
1
Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek: İstifa ediyorum!
10019 kez okundu
2
Testi Pozitif Çıkan Vatandaş Çınar Meydanında Gezerken Yakalandı
4244 kez okundu
3
Büyükşehir, Denizli’yi bayraklar ile donattı
4042 kez okundu
4
UÇAKLA GELEN 13 KİŞİ KARANTİNAYA ALINDI
4028 kez okundu
5
TAVAS’TA TESTLERİ POZİTİF ÇIKTI
3993 kez okundu
Babadağ eski CHP ilçe başkanı hayatını kaybetti!
Denizli’de feci kaza! Takla atan araç hurdaya döndü!
Çikolataya zam! Bayram şekerleri cep yakacak!
Denizli’ye nisan yağmuru geliyor!
Denizli’de göle düşen araç uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı!
Denizli’de feci kaza! Takla atan araç içindeki iki kişi yaralandı!
Buldan’da kaçak balıkçılar, yakalanacağını anlayınca malzemeleri bırakıp kaçtılar!
Denizli’nin Yerel Seçim Sonuçları!
Denizli’de hatalı sollama bir kuryeyi hayattan kopardı!
“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”