DOLAR

32,5815$% 0.28

EURO

35,0029% 0.07

GRAM ALTIN

2.463,10%1,12

BİTCOİN

2104042฿%1.28381

ETHEREUM

102796Ξ%0.89498

RİPPLE

17.14%0.46776

a
X

Faili meçhul hırsızlık olayı! Amatör futbolcular sahada ter dökerken cüzdanları ve telefonları çalındı!

Denizli'de 1. Amatör Lig mücadelesinde Çamelispor ve Yatağanspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin ardından soyunma odasına giden futbolcular cüzdanlarını ve telefonlarını bulamayınca şok yaşadı. Cüzdan ve telefonları çalan kişi ya da kişilerin kim olduğu bilinmezken ekipler olayla ilgili soruşturma başlattı.

Edinilen bilgilere göre Denizli 1. Amatör Lig mücadelesinde Çamelispor ve Yatağanspor, Doğan Demirci sahasında karşı karşıya geldi. Futbolcular sahada ter dökerken kimliği belirsiz kişi ya da kişiler soyunma odasına girerek futbolculara ait telefon ve cüzdanları çaldı. Maçın ardından soyunma odasına giren futbolcular cüzdan ve telefonlarını bulamayınca büyük şok yaşadı. 

Emniyet güçlerine durumun bildirilmesinin ardından ekipler, faili meçhul kişi ya da kişileri bulmak için çalışmalarına başladı. Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından da bu çirkin durum kınandı.

Yapılan açıklamada, “Denizli Özel Uğur Okulları 1. Amatör Liginde 6 Mart 2022 Pazar günü (bugün) Emsan Doğan Demircioğlu stadında oynanan Çamelispor – Yatağanspor karşılaşması esnasında soyunma odasına giren kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce futbolcuların cep telefonu ve özel eşyalarının çalındığını üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Bu tip olayların spor ve insanlık ruhuna yakışmadığını bir kez daha ifade edip, her iki  takımlarımıza geçmiş olsun diyoruz. Güvenlik güçlerimiz olay sonrası soruşturma başlatmış olup fail ya da faillerin en yakın zamanda yakalanacağına olan inancımızı da dile getiriyoruz. Bugün yaşanan elim olayı şiddetle kınıyor, bir daha sahalarında böyle olayların yaşanmaması temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

17 yaşındaki gençlerin tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü! 1 yaralı!

HIZLI YORUM YAP

r