18,8340$% 0.03
20,2234€% 0.08
1.136,34%0,40
439128฿%1.95808
31712Ξ%3.44961
7.58%2.32339
Denizli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, teşkilatın 196. kuruluş yıldönümü ve Zabıta Haftası nedeniyle Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Ziyarete Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Özkan Tosun, şube müdürleri ve zabıta personeli katıldı. Daire Başkanı Tosun ziyarette yaptığı konuşmada, Zabıta Haftası dolayısıyla kendilerini kabul eden Başkan Zolan’a teşekkür ederek, “Zabıta teşkilatı olarak bizler bu şehirde yaşayan vatandaşlarımızın sağlık, huzur ve esenliği için gece gündüz demeden hizmet etmekteyiz. Bu hizmetlerimizi yerine getirirken kanun ve yönetmelikler çerçevesinde adil ve eşit bir şekilde vatandaşlarımızın istek ve taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda çalışmalarımızda bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu vesileyle teşkilatımızın 196. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.
Başkan Osman Zolan ise 196 yıl önce kurulan zabıta teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutladı. Teşkilatın çok kıymetli olduğunu ve önemli görevler ifa ettiğini belirten Başkan Osman Zolan, “İnsanlarımızın kurallara uymasında, sağlık ve huzur anlamında, şehrimizdeki birçok güzelliğe katkı sağlıyorsunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Gece gündüz, hafta sonu tatil demeden vatandaşlarımızın huzuru için gayret ediyorsunuz ” dedi. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: ” Pandemi sürecinde olağanüstü gayret gösterdiniz. Evlere gittiniz, vatandaşların ihtiyaçlarını karşıladınız. Bunlar çok kıymetliydi. Varlığınız bizim için çok önemli. 196 yıl önce başlatılan bu yürüyüş güçlenerek devam ediyor. Sizlerle birlikte daha güzel hizmetler yapmayı Allah’ım nasip etsin.”
Büyükşehir’in Halk günü geleneği devam ediyor!
Büyükşehir ekipleri deprem bölgesine doğru yola çıktı
Depremzede vatandaşlarımıza Sarayköy’den yardımeli uzandı! Sarayköy belediyesi ve halkı yardım kampanyasında seferber oldu!
Tüyler ürperten cinayetin detaylarını anlattı, “Eşimi 30 dakika boyunca boğazını sıkarak öldürdüm”
Denizli’de çekilen bu fotoğraf viral oldu, İçişleri Bakanlığı sosyal medya hesaplarında paylaşıldı!
Yanlış şerit değiştirmesi bir başka aracın kaza yapmasına neden oldu, aldırış etmeden bölgeden uzaklaştı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yoklamaya katılmadıkları için haklarını helal etmediği milletvekillerinin arasında 3 isim Denizli’den!
Denizli’de barajın kıyısında erkek cesedi bulundu!
Denizli’de park halindeki araçlara çarpan magandalar, hurdaya dönen araçla kaçtılar!
Denizli’ de düzenlenen operasyonlar sonucu zehir tacircilerine ağır darbe!
Denizli’de zihinsel engelli adam hayvan otlattığı arazide kayboldu!